Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Pytacie jak ja to robie,ze odpisuje naraz wszystkim mamuskom pamietajac o czym pisaly?Hehe-jak wyskakuje mi ramka na odpowiedz to na dole jest czesc ostatnich wpisow,zerkam sobie i odpowiadamA z poprzedniej strony poprostu zapamietuje Proste-nie?hehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ty nie bądź taka mądra Bo jak Wy tyle piszecie to my które nie nadążamy i mamy po całym dniu do przeczytania kilka stron to mi pamięć i nawet te ostatnie wpisy na końcu mi nie pomagają A Wy tyle tematów na raz poruszacie, że się idzie pogubić normalnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NANA SZCZEPIONKA PRZECIWKO PNEUMOKOKOM JEST TU OBOWIAZKOWA W KALENDARZU SZCZEPIEŃ MOJ OSKI JUZ BYŁ SZCZEPIONY AGA 31 TAK TO CENA ZA JEDNA DAWKE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
faktycznie idzie sie pogubić na co komu odpisac mnie nie było 1 dzień i sie pogubiłam tyle stron mamuśki naprodukowały
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
A moze takie party urzadzimy Naszym dzieciaczkom

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Halas no to extra,ze jest w norweskim kalendarzu szczepien
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzieciaczki są cudowne tylko je kochać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
OSKAR W 3 MIESIĄCU BYŁ SZCZEPIONY PRZECIWKO PNEUMOKOKOM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
No to zostaje mi grzecznie czekac jeszcze niecaly miesiac na ta szczepionke a przeciw rotawirusom juz postanowione- synal bedzie dodatkowo zaszczepionyDzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Tuptusiowata jesli naprodukuja mamuski tyle stron to wylapuje najwazniejsze poruszane tematy A swoja droga to swietny sposob na cwiczenie pamieci hehe
Zawsze mozesz zrobic sobie sciage z poprzednich stron na karteczce-to tez sposob Albo pisz poprostu ogolnie Wybor sposobu zalezy od Ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok